söndag 5 november 2017

Gamla huset

Strax efter husresningen var det dags att ta tag i frågan kring försäljningen av vår nuvarande bostad. I samband med att vi skrev under kontraktet med Eksjöhus i maj 2016, anlitade vi en mäklarfirma för att sköta utannonsering och försäljning av bostadsrätten. Då trodde vi inte att det kommer ta längre än ett år innan nya huset är på plats och vi började planera för kommande försäljning. Vi var dock alldeles för tidigt ute under 2016. När vi insåg att nya huset kommer att dröja kom vi överens med mäklaren att avvakta med försäljningen. I samband med att huset levererades fick vi också ett preliminärt datum för slutbesiktning av nya huset (19 januari 2018) och vi kunde nu återigen börja planera för försäljning.

Trädgården gamla huset
Vi kom överens med mäklaren att vi kommer lägga ut bostaden på Hemnet i början på september som kommande försäljning. Vi hann dock aldrig så långt. En dag i slutet på augusti damp det ner en lapp i brevlådan från ett par som letade efter en bostad i området. Vi hörde av oss till dem och det tog inte mer än 3-4 dagar innan kontraktet var underskrivet och huset var sålt. För vår del kändes det skönt att slippa visning och all extra jobb som kan komma i samband med en försäljning. 

Huset framsida

Vi har bott i huset i ca 5 år och det kommer såklart kännas lite vemodigt att flytta. Vi har verkligen trivts i huset och trädgården har varit underbar. Nya ägarna kommer säkert ha det bra här.

Inglasad altan

Poolen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar